ACTIVITATS

En aquest apartat et mostrem algunes de les activitats més significatives del grup.

Dia mundial de la Narració Oral

Cada any, el 20 de març se celebra el dia mundial de la narració oral. Es tracta de posar en valor el fet d'explicar a través de la paraula, la imaginació, ...

A tot el món hi ha activitats, aquest dia, al voltant d'aquest art. S'expliquen històries en totes les llengües; totes un patrimoni cultural que no es pot perdre.

Enfila't

Aquesta és l'activitat estrella del grup. La finalitat és fer de la nostra ciutat sigui la ciutat del conte.

Es tracta de l'organització d'una fira amb l’objectiu de donar visibilitat als autors/es i il·lustradors/es terrassencs perquè la gent de la ciutat els pugui conèixer i que sigui un espai per poder conèixer les seves produccions literàries i adquirir-les.

Fira Modernista

El mes de maig, a la ciutat de Terrassa se celebra la Fira Modernista.

Oferim la nostra participació explicant contes de tota mena, a aquest acte tan arrelat a la ciutat.


Festa Major

De fa uns anys que ens impliquem en fer arribar els contes als més petits de la ciutat, col·laborant d'aquesta manera en la gran festa.

Setmana de Jocs a carrer

La primera setmana de setembre, a Terrassa es realitza cada tarda una estona de jocs. Conjuntament amb l'associació Va de joc hi participem aportant tallers, fent de voluntaris i, sobretot, explicant un parell contes per tal de cloure la sessió de cada tarda d'aquesta Setmana de Jocs al carrer.

Vídeos al Youtube

Al nostre canal hi publiquem contes cada primer i tercer cap de setmana de mes.

Serem feliços que ens vegis i n'escoltis molts i, si t'agraden, fes-hi un clic. També t'hi pots subscriure i compartir-ho amb els amics!!